Groene bezorgservice foodora verovert Utrecht

Culinair genieten aan de keukentafel? Het is mogelijk! Groene bezorgservice foodora bezorgt de gerechten van het restaurant tot aan de voordeur, allemaal op de fiets.

‘We hebben gemerkt dat bezorgen op de fiets in een grote stad als Utrecht even snel is als bezorgen met bijvoorbeeld een scooter.’ zegt Luc van Emmerik, manager marketing en groei. De foodora bezorgers, herkenbaar aan de roze petjes, jassen en rugzakken, bezorgen met hun eigen fiets. Wanneer er een order binnenkomt krijgen restaurant en bezorger een seintje via de telefoon. De kok gaat aan de slag en de bezorger springt op zijn fiets naar het restaurant. De vers bereidde maaltijd gaat de warmhoudrugzak in en de bezorger zet koers richting het huis van de klant. Pas bij de voordeur komt het gerecht de rugzak weer uit. De rit van het restaurant tot de voordeur duurt nooit langer dan 15 minuten. Het huisetentje kan beginnen!

31 maart organiseert foodora een spetterende actie in Amsterdam: de stad wordt omgetoverd tot een groot pop-up restaurant. Van eten achter de ramen op de wallen tot aan een dineren tussen de wassen beelden in Madame Tussauds. Foodora maakt uiteten mogelijk, op welke plek dan ook.

Ook zin in een groene culinaire maaltijd? Kijk op www.foodora.nl naar de aangesloten restaurants bij jou in de buurt!