Natuur en Milieufederatie Utrecht www.nmu.nl

Steun de campagne.

GezondOpPad / Steun de campagne

Steun de campagne nu met een gift!

Kom nu in actie en steun deze campagne! Alleen dankzij jouw steun kunnen we blijven actievoeren voor gezondere lucht in Utrecht! De bijdragen voor deze campagne gebruiken we om zoveel mogelijk Utrechters op de fiets te krijgen door een app te lanceren in de provincie. Deze app gaat jouw fietskilometers bijhouden en voor iedere 100 gereden kilometers krijg je korting bij ondernemers bij jou in de buurt. Hierdoor gaan Utrechters meer fietsen, naar het werk, naar de sportschool, naar de stad. Beter voor onze gezondheid en dat van onze kinderen!

Ga zelf aan de slag!

Steun de campagne ook door handtekeningen te zamelen waarin we gemeenten vragen om maatregelen te nemen. Download hier de Handtekeningenlijst. En verspreid onze website via jouw Facebook-pagina en Twitter! Dank!

 

Ja, ik help met een gift!

Ik steun de campagne voor schonere en gezondere lucht en een betere gezondheid voor alle Utrechters en help met een gift.

Voornaam *

Achternaam *

E-mail *

Welk bedrag wil je doneren?

3,-5,-8,-  euro

Anders, namelijk

Voor welke periode?

per maandeenmalig

Hierbij machtig ik de Natuur en Milieufederatie Utrecht om het bovenstaande bedrag van mijn rekeningnummer af te schrijven.

IBAN bankrekeningnummer

 

 

 

 

 

Back to Top