Gezocht: Testrijder (m/v)

Wil jij een jaar lang voordelig elektrisch rijden én autodelen? Word Testrijder van Project A15!

Wat is het project Testrijders?
In maart 2014 startte een groep van 10 Rotterdamse Testrijders. Doel: elektrisch rijden en autodelen op de kaart te zetten via een groep enthousiaste pioniers. Dat beviel zo goed, dat 2 maanden later aan de andere kant van de A15 nóg een groep van start ging, met maar liefst 25 Testrijders. 

Samen deelden de in totaal 35 Testrijders hun ervaringen over elektrisch rijden en autodelen. Over de uitdagingen, maar ook de nieuwsgierigheid van huurders, een definitief vaarwel voor de benzine auto, en socializen bij de laadpaal. Inmiddels hebben de Testrijders hun elektrische auto al honderden keren gedeeld. Zo hebben vele Nederlanders via het project Testrijders elektrisch rijden kunnen ervaren. 

Gezocht: Testrijder (m/v) – Deel 2!
Een tijdje terug waren Natuur & Milieu en Milieudefensie op zoek naar nieuwe mensen voor de eerste groep Testrijders. Met succes: inmiddels rijden er 5 nieuwe enthousiaste eigenaren in een elektrische auto van Project A15

Nu ook voor de tweede groep het eind van een jaar testrijden nadert, zijn zij wederom op zoek en bieden ze jou de kans om zelf Testrijder te worden van Project A15!

Wilt u meer weten over wat zij zoeken en bieden? Klik hier en wordt deelnemer!

Bron: Project A15